Om SN Ejendomme
Læs mere om hvem vi er
Om SN Ejendomme
Læs mere om hvem vi er
Om SN Ejendomme
Læs mere om hvem vi er

Hvem er vi i SN Ejendomme

Om os

SN Ejendomme A/S er en familieejet virksomhed med bolig- og erhvervsejendomme i primært København og Aarhus. Efter et generationsskifte er vi nu tre brødre og dermed 2. generation bag selskabet. Vi har bred viden inden for ejendomsområdet, da vi har vores virke som henholdsvis advokat, økonom og bygningsingeniør.

Vores ejendomsportefølje består af centralt placerede udlejningsejendomme med boliger og erhverv i primært Aarhus og København, som bliver administreret professionelt og i overensstemmelse med gældende lovgivning og gode standarder. Se mere her vedr. administration af vores lejemål

SN Ejendomme A/S varetager daglig drift, udlejning og udvikling af de lejemål, der indgår i ejerkredsens to ejendomsselskaber Sloth Ejendomme I/S (Cvr nr 37172138) og SN Ejendomme / SN Invest A/S (Cvr nr 26798469).

Daglig ledelse:
Direktør, bygningsingeniør Thomas Sloth Nielsen
Email: Thomas@snejendomme.dk

Vores målsætning

Vores målsætning er opkøbe, udvikle, vedligeholde og drive ejendomme og løbende sætte ældre lejligheder i stand, så vi kan udleje moderne og tidssvarende boliger og erhvervslokaler af høj kvalitet og standard. 

Vi vil gerne have tilfredse lejere, hvorfor vi tilstræber stor tilgængelighed, en høj service og standard, samt at tingene fungerer i alle lejemål.

Vores ejendomsselskab står for ordentlighed og venlig professionalisme i alt hvad vi gør – vi er til at tale med.